პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა:
❖ საბაზო განათლება,
პროგრამის ხელმძღვანელი: მანუელ ფაუნდეს ბარანდა
პროგრამის მოცულობა და ხანგრძლივობა:
❖ მოცულობა: 86 კრედიტი;
❖ ქართულენოვანი პროფესიული სტუდენტებისთვის სწავლის ხანგრძლივობა შეადგენს 18 სასწავლო თვეს;
❖ არაქართულენოვანი პროფესიული სტუდენტებისთვის სწავლის ხანგრძლივობა შეადგენს 21 სასწავლო თვეს;
კურსდამთავრებულთა კარიერული შესაძლებლობები:
კულინარიის ხელოვნების პროგრამის დასრულების შემდეგ პირს შეუძლია დასაქმდეს ნებისმიერი ტიპის სასტუმროში, რესტორანსა და სხვა კვებისა და შინა მეურნეობებში, ობიექტებში, სადაც გეგმავენ, ორგანიზებას უკეთებენ და ამზადებენ საკვებს შემდეგ პოზიციებზე: სასურსათო კვების მომსახურების პუნქტების მომსახურე პერსონალი, მზარეულები , სამზარეულოში დამხმარეები. კურსდამთავრებულს შეუძლია საკუთარი ბიზნესის წარმოება-თვითდასაქმება.